Welke consequenties heeft uitstel van de Omgevingswet

Als gevolg van Covid-19, coronavirus, is de Omgevingswet uitgesteld. Zeer binnenkort zal een nieuwe datum bekend worden gemaakt. De Eerste en Tweede kamer hebben deze wet al aangenomen waarbij de inhoud van de wet dus niet ter ter discussie staat. Dit betekent dat we gewoon doorgaan optimaal samenwerken, meer participatie met stakeholders en omgeving èn een meer integrale benadering van de fysieke leefomgeving.

Omdat de wet is uitgesteld, maken we langer gebruik van de bekende producten bestemmingsplan, Tracébesluit, inpassingsplan en projectplan Waterwet. Wat betekent uitstel van de Omgevingswet? Door de coronacrisis is de Omgevingswet uitgesteld. Heel binnenkort zal een nieuwe datum bekend gemaakt worden. Door de uitstel hebben we meer tijd om ons met elkaar voor te bereiden op de Omgevingswet.

Meer informatie nodig?


Direct contact Meer nieuws